Holluf Pile Peacocks Mix (8-12 år)

Om holdet

I Holluf Pile Peacocks er vi 4-8 drenge, der træner hver mandag kl. 16-17 i Holluf Pile Skolens hal. I den store flotte hal er der plads til mange flere, og hos os er der plads til alle - også piger. Det er lige fedt om du aldrig har spillet basket eller bruger hver eftermiddag omkring kurven.
Både vores spillere og vores trænere er klar til at tage godt imod dig, og vi gør vores bedste for at hjælpe hinanden igang med den fedeste sport: Basketball.

I vores træninger lægger vi vægt på at have en bold i hænderne og et smil på læben. Vi forsøger at blive bedre til at drible, aflevere, positionere os, ramme kurven og meget mere, men vi bruger også en masse tid på at spille kamp og lege.


Når du melder dig ind på holdet her, kan du uden beregning også deltage på alle de andre hold i BørneBasket Odense, hvis du bare bliver så grebet af basketball’en. Kontingentet koster 400 kr/halvår, og første gang du melder dig ind, vil der være et indmeldesesgebyr på 50 kr. Til gengæld får du din egen basketball og Børnebasket Odense T-shirt, så du kan øve dig hvor som helst og når som helst.

Kontakt os under fanen ”Trænere” eller klubadministrator Anne Grønhøj vha. kontaktformularen til højre

Aktiviteter
2022
30
Maj
Generalforsamling i BørneBasket Odense (BørneBasket Odense)
18:30 - 20:00 mandag 30. maj
Odense Idrætshal, mødelokale 2
Kontaktformular

Skriv en besked direkte til klubadministrator Anne Grønhøj