Rosengård Racoons - piger (8-12 år)

Om holdet

På Rosengårdens Racoons (Piger) er vi mellem 5-10 seje spillere til træning hver tirsdag fra kl. 16.00-17.00. Vi træner fast i pigesalen bagerst på Rosengårdskolen; en kvart hal med nyt gulv, fin belysning og gode omklædnings-, bade- og toiletfaciliteter.
Vi er et pigehold, som elsker at bruge salens mange redskaber i vores træning - vi er nemlig rigtig kreative og laver alt med en basketbold. Hos os er der plads til alle piger, store og små, øvede og nybegyndere, dog har vi en vejledende aldersgrænse fra 8-12 år.

Til træningerne laver vi oftest motoriske og kognitive øvelser, men lærer også gerne lidt om teknik og taktik i basket. Andre gange leger vi også bare og laver vilde og sjove forhindringsbaner. Det skal der nemlig også være plads til hos os - for vi tror på, at man aldrig bliver for gammel til at lege. Derudover elsker vi at være sociale sammen - og afholder hvert år pakkespil til jul og spiser kæmpe is til sommer.

Trænerteamet består af to nyere, men rigtig flinke trænere, Karen og Regitze, som begge læser til lærer på UCL her i Odense. Derudover slipper I ikke for skøre Iben, som har trænet os Racoons-piger de sidste 2 år, så hun er ved at have en del erfaring. Iben studerer lige nu på sit 2. år på kandidat i Idræt og Sundhed, med sidefag i Tysk, på SDU i Odense.

Vi glæder os til, at DU bliver en del af vores hold. Vi lover, at du vil få et kæmpe smil på læben, sved på panden og ikke mindst lærer vores super seje kampråb.


Når du melder dig ind på holdet her, kan du uden beregning også deltage på alle de andre hold i BørneBasket Odense hvis du bare bliver så grebet af basketball’en. Kontingentet koster 400 kr/halvår og første gang du melder dig ind vil der være et indmeldesesgebyr på 50 kr. Til gengæld får du din egen basketball og Børnebasket Odense T-shirt, så du kan øve dig hvor som helst og når som helst.

Kontakt os under fanen ”Trænere” eller klubadministrator Anne Grønhøj vha. kontaktformularen til højre

Aktiviteter
2021
14
Dec
Juleafslutning - Racoonpigerne (Rosengård Racoons - piger (8-12 år))
16:00 - 17:00 tirsdag 14. dec
Denne sæsons sidste træning inden jul og nytår. Derfor hygger vi lidt ekstra med pebernød-stafet og basket-pakkeleg. 
Kontaktformular

Skriv en besked direkte til klubadministrator Anne Grønhøj