Hunderup Hippos - U13 Mix (11-13 år)

Om holdet

Hos Hunderup Hippos u13 mix spiller 20-30 seje børn basketball om fredagen fra kl.16.45-18.00 i Hunderuphallen.

Her vil du opleve masser basketball-glæde, energi og fællesskab, for hos os er der plads alle - nybegyndere såvel som øvede. Til træningerne har vi fokus på at udfordre os selv og vores færdigheder og forbedre vores og tekniske og taktiske basketballevner gennem øvelser, lege, konkurrencer og kampe. Men hos u13 hippos er der ikke blot fokus på at blive bedre til basketball, men også på sammenhold, samarbejde - og selvfølgeligt at have det sjovt. 

U13 hippos deltager i Grand Prix turnering, hvor der ca. en gang i måneden afholdes en kampdag, hvor spillerne får mulighed for afprøve egne og holdets basketballkundskaber mod andre basketglade børn.


Fredagens træninger foregår samtidig med hippos u11, og da hallen er stor og rummelig starter vi altid med med en fælles leg og slutter med fælles kæmpe-kampråb.
Derved får u13 giv-spillerne mulighed for at videregive noget af deres basketballviden til de yngste, og vi får skabt sammenhold og sociale relationer på tværs af årgangene.

Når du melder dig ind på holdet her, kan du uden beregning også deltage på alle de andre hold i BørneBasket Odense hvis du bare bliver så grebet af basketball’en. Kontingentet koster 400 kr/halvår og første gang du melder dig ind vil der være et indmeldesesgebyr på 50 kr. Til gengæld får du din egen basketball og Børnebasket Odense T-shirt, så du kan øve dig hvor som helst og når som helst. 

Kontakt vores under fanen ”Trænere” eller klubadministrator Anne Grønhøj vha. kontaktformularen til højre

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Kontaktformular

Skriv en besked direkte til klubadministrator Anne Grønhøj her.