Sct. Hans Bullets Mix (8-12 år)

Om holdet:

Sct. Hans Bullets er et mix basketball hold, for både drenge og piger i alderen 8-12 år. Vi har stort fokus på teamspirit, og vores træning starter med afsprittede highfives, masser af opbakning under træningen og kampråb efter hver træning!
Lige nu har vi 14 spillere på holdet men deltagelse til de enkelte træninger plejer at være 10-12 deltagere. Erfaringsniveauet er lidt varierende, og vi gør derfor en indsats for at udfordre alle spillerne på deres eget niveau. Vi har på nuværende tidspunkt 2 seje piger, som spiller godt op mod flokken af drenge, men vi ser gerne mere girl power! 

Træningen foregår fra kl. 15:45-17:00 hver mandag i Sct. Hans skolens gymnastiksal, ”Pigesalen” på 2. sal, som er en god gammeldags gymnastiksal med en enkelt basketballbane.

Når Sct. Hans Bullets træner, er der ikke kun fokus på de individuelle kvalifikationer, men også hvordan disse kan benyttes til at løfte hele holdet. Ved at have fokus på at spille sammen som et hold håber vi at få aktiveret alle spillerne, og at de hver især kan bidrage med deres kvaliteter. Nu tænker du sikkert, ”puha det lyder godt nok seriøst”, men bare rolig træningen er fyldt med sjov og spas! Vi har en kombination af konkurrence og leg, hvor spillerne også har stor indflydelse på træningen.


Når du melder dig ind på holdet her, kan du uden beregning også deltage på alle de andre hold i BørneBasket Odense hvis du bare bliver så grebet af basketball’en. Kontingentet koster 400 kr/halvår og første gang du melder dig ind vil der være et indmeldesesgebyr på 50 kr. Til gengæld får du din egen basketball og Børnebasket Odense T-shirt, så du kan øve dig hvor som helst og når som helst.

Kontakt os under fanen ”Trænere” eller klubadministrator Anne Grønhøj vha. kontaktformularen til højre

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Kontaktformular

Skriv en besked direkte til klubadministrator Anne Grønhøj her.